Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

lørdag 21. januar 2012

På strikker'n

Heisann og god lørdag alle sammen:))

Da har jeg i skrivende stund lagt ned strikkepinnene, og er som aller snarest innom med et aldri så lite livstegn! Ser at jeg har fått nye følgere, så hyggelig, velkommen hit!

Ja her laver snøen ned i dag. Snøfnugg så store som skurefiller! Da ble det altså vinter til slutt:)) Og jeg som lengter etter vår og tripper utålmodig etter begynne å så litt.

Nåvel. Inntil videre så strikkes det, og strikkes det her. Er så godt som ferdig med den lange jakken. Må bare få tak i 13 knapper først og sette i. Og når det er gjort, ja da er jakken klar til å vises frem, og ikke minst, klar for bruk! Den blir ganske fin, og så god og ha på;)Nytt prosjekt på gang! Her har jeg rekt opp en genser. I stedet skal det bli en vest med islandshester på:)


Garnnøster har noe koselig over seg synes jeg. Gir gode assosiasjoner, om trygge koselige strikkedamer og nyttige, fine plagg. Noen tenker at ull er plagsomt å ha på kroppen, fordi det stikker og klør...Men jeg bryr meg ikke så mye om det jeg, at det stikker. Og klør det, ja så klør jeg tilbake. Ull er så godt og varmt:) Til og med om man blir våt inn til skinnet!

Jeg har fått spørsmål om hvilket mønster jeg har brukt på denne barnevesten her. I mitt neste innlegg skriver jeg om det:)

Og med denne posten bidrar jeg på Himmelsk hos Petunia.

GOD HELG!

5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Att ett nystan med garn kan bli så snyggt på bild :-)

Kicki sa...

Innan jag såg ovanstående kommentar tänkte jag:
Tänk att ett garnnystan kan vara så fint!

Tins roser sa...

Nydelig bilde, Ingrid. Og stilig!

Klem fra Unn :)

Tins roser sa...

Så utrolig flink du er med pinnene!
Ikke mye snø her, men mye hekletøy!

Klem :)

gclub sa...

Good website! I really love บาคาร่า how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!