Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

tirsdag 22. november 2011

Ny blogg

Jeg har tenkt på det en stund. Og nå har jeg gjort alvor av det. Jeg har opprettet enda en blogg! Foto er en av mine store lidenskaper. Noe du kan lese ut av etikettene mine, sideelementet nede til høyre. Ikke sant? Det er FOTO som dominerer. Og det er ikke det minste tilfeldig, siden jeg finner stor fornøyelse i å være med på alskens fotoufordringer. Men det var ikke helt slik jeg hadde tenkt å bruke denne bloggen Den Hemmelige Hagen. Derfor enda en blogg.


Så nå, kjære leser, kan du besøke (og gjerne følge) meg her også, på min helt nye, rykende ferske fotoblogg! Klikk på bildet som vil føre deg dit direkte.

Jeg kommer fortsatt til å oppholde meg her i Den Hemmelige Hagen. Her vil fortsatt bli postet bilder og skriverier om det som skjer i hagen min akkurat nå, og langs de stier som jeg ellers ferdes på! Mens fotobloggen vil, som det ligger i navnet, har hovedfokus på foto og fotoutfordringer.
Så nå vet du det:)

4 kommentarer:

Kicki sa...

Kul med en blogg med bara bilder och inte så mycket text, i alla fall inte för min del:) Låt bilderna tala! Vacker bild att klicka vidare på!
Kram

Wood & rose sa...

Grattis med ny blogg!!! Så veldig fin ut. Nydelige bilder:DDDDDD Klemz grethe

Ingrid Andrea sa...

Takk Kicki og Grethe:)) Og så hyggelig at dere ville følge meg på fotobloggen også, velkommen!
KLEM

Ragnhild sa...

Gleder meg til å se hva du finner på :)