Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

søndag 30. oktober 2011

Velkomsthilsen på en søndag # 8

Tuddeli-duuu! Det nærmer seg 100!
Fem nye følgere å ønske velkommen siden forrige søndag. I skrivende stund har bloggen min  93 følgere og hatt 20315 sidevisninger fordelt på 38 nasjoner. Det er moro!

"Jeg vil at folk skal føle seg velkomne her hos meg. Og jeg ønsker å gjøre litt stas ut av det å få ny følgere. Blest om bloggene deres fortjener dere virkelig! Derfor har jeg innført Velkomsthilsen på en søndag!

Som det ligger i ordene: hver søndag, så sant jeg har tilgang på nett, presenteres mine nye følgere ved at jeg lenker til bloggene. Litt reklame rett og slett. Slik får flere en mulighet til oppdage andres blogger. Slik skapes nettverk. Og nettop det er jo en stor del av gleden ved å blogge! "

Ingrid Andrea i Den Hemmelige HagenOg så...
Det er et faktum at noen ganger strekker tiden bare ikke til, til alt man har lyst å utrette! Som denne uka. Jeg har dessverre ikke hatt anledningen til å gjøre gjenvistitt til alle sammen som er så søte å besøke meg, eller legger igjen hyggelige ord!

Her og nå takker jeg dere alle for hyggelige hilsner, tilbakemeldinger på bildene mine i de ulike utfordringer jeg deltar på, og mine kreative sprell Mosekuler og Metal art.

Takk også for råd mot rusk i kamera! Liten blåsebelg skal i hus i morgen den dag, og om det ikke hjelper med noen blås...ja så får kameraet ta seg en tur inn på service tenker jeg. For linselus, nei det vil jeg ikke ha;)


Ønsker deg en fortsatt trivelig søndagskveld!

1 kommentar:

Ragnhild sa...

Jeg syns dette er en så hyggelig tradisjon! Ha en kjempefin uke :)