Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

fredag 2. september 2011

Hjelp, jeg har fått kopper!

Neida. Ikke så dramatisk som det kan virke som. Er bare det at jeg er har en uforbederlig dille på kopper. En av mine mange diller som kommer og går, i varierende grad og styrke. I dag fikk jeg et lite tilbakefall da jeg ramlet innom Kirkens Bymisjons bruktbutikk. Der har de jo bare mye fiiiint!

Falt for disse to, samt en liten skål til ha lørdagsgodisen i. De bare måtte bli med meg hjem. 


Nå kan jeg dekke til to...
Coffee?
 ...or tea?

Noen som kjenner igjen dette motivet her?

Under kopp og skål var intet merke, men under godteskålen derimot....Ingen antikviteter akkurat, men synes selv dette var da et aldri så lite røverkjøp. Absolutt verd sine  tilsammen 75 kroner ikke sant?

I morgen har jeg planer om å dra på loppis! Og det på en plass skikkelig langt utpå bondelandet ;)

Har du en dille?

6 kommentarer:

Anne Karins Mat og Vin sa...

Hei på deg og takk for hyggelig hilsen!:)
Så flotte og geistlige kopper du har funnet, gratulerer!
Jeg har dessverre ingen link til blomster teen min, jeg fikk den i gave fra en venninne som kjøpte de i Polen. Men muligvis du kan finne dem i Asiatiske forretninger her i Norge. Jeg skal til Warszawa neste måned, og skal deffinetivt kjøpe med meg maaaange fler hjem, for teen smaker bare fantastisk!
Ha en fin kveld og god loppetur i morgen:)
Klem fra meg

Anonym sa...

Heldiggris! For noen skjønne kopper!
Og så skulle jeg ønske det var loppiser her hvor jeg bor også. Joda, det hender nok at det er , men ikke så ofte.
God jakt...og god helg :)

Underberget sa...

WOW, det var virkelig et røverkjøp må jeg si!!! Likte spesielt den grønne koppen. Gikk glipp av en loppis her forrige helg, men neste uke tror jeg det er et par stykker igjen. Loppis er alltid gøy, håper du finner noe fint. Riktig god helg til deg!

Helene Orskaug sa...

Oi! Litt av et kupp! Nydelige kopper som jeg gjerne kommer og drikke kaffe av:o)

Heleneklem

Tins roser sa...

Nydelige kopper med vakre blomster er alltid koselig. Jeg har en tante som har samlet mokkakopper et helt liv, og det er en imponerende samling. og veldig artig! For deg og meg som er hagemennesker, er det ikke så rart at vi har litt dilla på søte rosekopper...

Anonym sa...

Nydelige kopper, og ikke tar de all verdens plass heller - så det er vel ikke den verste dilla du kunne hatt! Jeg har alltid vært litt opphengt i kurver, jeg, og særlig sånne store gamle kleskurver. De kan fort bli litt verre å finne plass til :-) Lykke til på loppa i morra, og ha en fin helg ellers også!
Klem, KristinB