Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

tirsdag 16. august 2011

Liebster Blog Aaward

Jeg har blitt tildelt en award fra en blogger i USA. Så hyggelig og smigrende at noen "over there" leser det jeg skriver, og attpå til liker bloggen min!

Giveren er Ann med sin vakre og inspirerende interiørblogg Plum Siena.
Her kan du lese Anns begrunnelse for å gi en award til nettop meg.

Nå gir jeg awarden videre til deg!Jeg har jo kun flotte blogger på lista mi, og som alle er verd en award! Men jeg må begrense meg...Enkelte av dere ønsker ikke awards vet jeg, noe jeg respekterer. Om jeg likevel skulle ha oversett en slik reservasjon hos dere bloggere jeg har valgt ut, så beklager jeg det. Awarden gies videre til fem blogger med mindre enn 200 følgere, med ønske om å løfte disse høyere opp i blogguniverset! Slik at mange flere får muligheten til å oppdage disse flotte bloggene, og la seg inspirere og begeistre slik som jeg gjør.

 Det er ingen forpliktelse å gi awarden videre.

Awarden går til:
PS! klikk på stor skrift, de er lenker.

Pepperkakehuset, en koselig norsk blogg om interiør, hage og håndarbeid.  I Pepperkakehuset sitter Ingvild flittig ved sin symaskin og syr og syr, og har utfordret seg selv dette året. Derfor hekler hun, strikker og står på. Dette er en blogg hvor vi med sansen for både håndarbeid og interiør virkelig kan la oss inspirere. Her finner du Ingvilds egne oppskrifter på vimpelrekker, epluier og små festlige dekorflagg:) Du bør også benytte anledning når du først er innom, til å besøke hennes Epla-butikk.
Landbohaven er en dansk hageblogg. Danmark er et land jeg er svært glad i og lengter alltid tilbake straks jeg reiser der ifra. Da er det koselig ved kun et lite tastetrykk, å titte innom Lanbohaven. På denne måten får jeg meg en liten Danmarkstur via internett! Du forstår raskt at denne bloggedamen har grønne fingre. Her får man et innblikk i det gode hageliv, frodig og grønt, spennende blomster, stauder, hagedam og dyr... Fra hennes veranda kan man ikke la være å bli henfallen av denne utsikten her. Ikke rart at Lanbohaven oppleves som et paradis!
Hjertedamas blogg får award for sin herlige orginalitet, kreativitet, sprelske farger og morsomme ideer! Jeg blir alltid så godt humør når jeg titter innom denne bloggen:) Grethe har smarte tips for oss som liker campingtilværelsen på firkanta hjul, altså vi som "ligger fast", og som liker å innrede forteltene våre både koselig og praktisk. Grethe som har sansen for retro (blandt annet) er flink med gjenbruk, og kan få selv en kabeltrommel til å "funkle" og komme til nytte! Bare se her for en  smart løsning!
 ♥
 Tins rose  er en kjempefin blogg om interiør og hageliv. Bloggforfatteren er engasjert i fenomenet trender . Selv har hun sansen for å kjøre sin helt personlige stil, en kombinasjon av noe nytt, noe gammmelt, ting som for henne har en historie og sjel, og som hun setter sammen i en så absolutt smakelig  kombinasjon! Hun er også dyktig med håndarbeid, bare se her hva hun tryller fram med heklenåla si.
Fredløs er en nyopprettet hageblogg nå i sommer, og hvor Kari blogger om hagen sin som er under oppføring, og den har allerede har blitt svært så koselig! Hun er svært dyktig med kameraet. I denne bloggen kan du nyte synet av kombinasjonen hage, interiør og de vakreste blomster, bare se på denne  yndige her eller de skjønne vakringene her.

Ann
til deg vil jeg si hjertelig takk for awarden du ga meg.
Takk for at du løfter opp bloggen min ved å skrive så pent om den og presenterer den for dine lesere i USA samt i andre deler av verden!

Thank you, Ann, for this award, for your kind words and for highlighting my blog. I am so flattered!

5 kommentarer:

Tins roser sa...

For en hyggelig overraskelse da kjære deg.
Dette er min første award, så jeg har litt
tårer i øynene nå. Tusen takk!!

STOR KLEM

Hjertedamas blogg sa...

Takk for award og hyggelige ord:DDD Det settes stor pris på!!!! Særlig det med orginalitet og kreativitet!!!!!! Klemz Grethe

Kari sa...

Du og du, så superkoselig! Tusen takk, det var en ære :)
Stor klem :)

Landbohaven sa...

Tusind tusind tak for dine søde ord.
Det er første gang jeg ser en sådan side.

Ingvild sa...

Tuuuusen takk for utrolig rosende omtale- det var faktisk nesten så jeg blir litt flau -rødme, rødme-
Gratulerer så mye til deg som blir lagt merke til i USA :)