Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

onsdag 3. august 2011

Druehøst 2011

Da modnes druene. Og de er ikke få! I år er det rekord. Så mange klaser har jeg ikke hatt på dette treet før. Og jeg forundres over at selv om treet ble kraftig beskjært i høst, svarer det med vokse seg meter på meter. Den har i løpet av sommeren faktisk kuppet drivhuset mitt! Men bare vent...jeg klipper det ned igjen i høst også.
Mmmmmmm....!! Søte små og gode som bare det. Og stenfrie. Ikke helt sikker på hvilken druesort dette er, men lurer på er det Sommerset Seedless eller Einset?

Kanskje du kan hjelpe meg med finne svaret?

7 kommentarer:

heidi sitt ♥ sa...

Næmen, så stili' da! Og så mye drue ")

Stein sa...

Jeg vet desverre ikke hvilken sort du har, men wow! Så store og fine druer! Jeg har plantet noen både i drivhuset og ute i hagen. De har ikke klart å produsere så fine klaser ennå, men jeg er jo kjempefornøyd med frukter på størrelse med blåbær, så lenge de er fra egen hage! Hva gjødsler du dine druer med?
Ha en fortsatt riktig fin sommer!

Underberget sa...

WOW!!! Du verden for en avling! En ting er å få druer til å klare seg, noe annet er det å få et slikt resultat. Heldig du er som kan nyte dette, og takk for at vi får glede oss over de flotte bildene, får jo helt vann i munnen...

Anonym sa...

Slutter meg til rekken av beundrende kommentarer - det var virkelig en imponerende avling!! Må skyldes dine grønne fingre :-D
(Tror jeg må ut og kjøpe druer etterpå jeg, for nå fikk jeg vann i munnen her...)
Klem, KristinB

Unknown sa...

Oi for ei avling,kos deg med druene ;)

Ingrid Andrea sa...

Takker for responsen:) Ja er moro med disse druene, og føles litt ekslusivt kunne plukke sine egne. Hva stell/gjødsling angår er det bare luft, vann og kjærlighet som gjelder, har aldri gjødslet, står plantet rett i jorden som tydeligvis har rette næringsinnhold.
KristinB, sparer druer til deg på søndag ;))
Klem fra Ingrid Andrea

Haldorsdatter sa...

Oi, du verden...har ikke ord jeg :-)

God helg fra Haldorsdatter