Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

søndag 20. februar 2011

Sov du vesle spire ung, ennå er det vinter...

Ny blogg, nye muligheter:) Første innelgg... I dag morges var det strålende sol fra herlig blå himmel og 22 minus. Brrr... kaldt ja. Ennå en stund til jeg kan forvente å se vårtegn og at jeg kan sitte på Ja-benken min. En liten forhøyning i snøen minner meg på at under der..ja der står benken min og venter på meg. Kjenner at jeg gleder meg til våren og ta fatt på litt prosjekter i drivhuset mitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Ingrid Andrea så flott blogg du har laget deg..gleder meg til å følge deg her inne også :)) jeg som du liker å skrive blogg, og det er alltid koselig å dele tanker om ting og tang med hvarandre :) Er det sånn at man kan trykke på knappen for å dele bloggen din på facebook?

Ha en fin ettermiddag og kveld.

Godf klem fra din venn Ann-Christin.

Ingrid Andrea sa...

Hei takk skal du ha Ann-Christin og velkommen hit til Den Hemmelige Hagen:)) Ja godt ha et sted hvor man kan få utløp for skrivekløe og hva man måtte ha på hjertet. Ja jeg ser jeg har visst FB-funksjonen lagt til, så da er mulig klikke der og dele på FB. Uæh nå fikk jeg litt prestasjonsangst;) men jeg har jo bestemt meg for at denne bloggen skal være åpen så da får det bare være slik da;))
God kveld til deg min venn, klem fra Ingrid