Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

søndag 17. juli 2011

Kommentèr et innlegg du også da vel?

Til deg som ikke har noen blogg og profil, eller som ønsker å være anonym, men likevel vil kommentere et innlegg.

Jeg har nå lagt inn en "bruksanvisning" til deg i kommentarfeltet som du kan bruke. Klikk på kommentarer under innlegget her og følg nærmere instrukser.

Føyer til at det var inne på bloggen til Rimkogeren hvor jeg fant en slik fin bruksanvisning, og der jeg fikk idèen til å gjøre bloggen min også mer brukervennlig.

Lykke til da!
☺☺☺

6 kommentarer:

Lene sa...

Dette var jo superlurt!
Tror jeg skal snike ideen videre til min blogg også jeg ;) Regner med at du ikke har noe i mot det siden du har gjort det samme selv?

Men, jeg klarer ikke å velge Anonym nå. Sjekk om du har lagt det til på innstillingene ;)
Klem Lene

Ingrid Andrea sa...

Så klart Lene, jeg har ingen innvendinger til det, helt i orden:) Og så fint at du gjorde meg oppmerksom på du ikke fikk velge Anonym! Flause fra min side, men nå har jeg endret på innstillingene så nå skal det være i orden :))

Anonym sa...

Ja ja, det er jo forsøket verdt :)

Hilsen
Prøve Kanin

Unknown sa...

Så lurt,,
Fint bilde også , klem Marit.

TINS ROSE sa...

Så fint at du har ordnet med det, jeg har hatt samme problemet og har ikke fått kommentert din blogg som jeg ønsket. Nydelige bilder du har, alldeles vakre!

Anonym sa...

Se der fikk jeg jammen lagt inn en kommentar jeg også:-) Jeg liker så godt å følge med på bloggen din, og innleggene med tryllebrillene liker jeg ekstra godt! De får meg til å tenke på et vakkert eventyr av Elsa Beskow. Det handler også om en hemmelig hage - som bare kan sees gjennom et par magiske briller!
Klem fra KristinB