Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

søndag 5. juni 2011

Campingromantikk

Da er jeg tilbake i min hemmelige hage etter en avslappende helg på campingplassen. Litt hagestell der også har det vært, da der er både plen, busker og bed å ta vare på. Men, er bare kos og pusle rundt på vår lille plass.

Sol hver dag og alle måltider ute i det fri. Grilling med kull, for er man på camping har man god tid, må vite, ingen grunn til å haste ;) Årets første bad er tatt. Varmt i lufta ja, men er enda kaldt i vannet, så ble bare noen raske basketak, så var det opp! Det var kanopadling, svalekvitter og vakre solnedganger.
Det er helgeslutt, og atter en ny uke ligger foran oss. Det er meldt regn i morgen, men det gjør liksom ingen ting når man enda kjenner solvarmen i kroppen. Og dessuten unner jeg naturen å få vætes nå. Det må til i blandt.

Ønsker deg en fin uke
~♥~

6 kommentarer:

Underberget sa...

Høres ut som du har hatt en strålende langhelg:-) Deilig at sommeren har kommet og maten kan nytes ute. Håper det meldte regnværet ikke blir langvarig... Ha ei fin uke!

Hulda sa...

Så nydelig den lilla rhododendronen din er. Praktfull i blomstring! :) -Husfruas Memoarer-

Mom`s garden sa...

Hørtes ut som du har hatt en topp langhelg, fine bilder. Ha en flott arbeidsuke. Klem fra meg, Lindis

Stina sa...

Så vackert det ser ur.:-) Kram Stina

Helene Orskaug sa...

Ser ut som dere har hatt det fint! En idyllisk plass dere har å feriere på:o) Og hagen der er nesten like fin som Den Hemmelige, jo! :o)

Ha en fin mandag!
Heleneklem

Sissel sa...

Det høres og ser ut som en deilig helg. :)
Ha en fin kveld! Klem Sissel