Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

onsdag 10. august 2011

Regnværsbakerens hjemmebakte bakst


Kornet er modent. Bøndene har begynt å treske. Så sant de har tørt vær da...Vemodig tid på året synes jeg, overgang fra sommer til høst.

Solskinnn fra klar himmel først på dagen i går, som på ettermiddagen brått ble avløst av øse pøse regn og tordenskrall. I slikt vær er det kos å finne på noe innomhus. Jeg satte en gjærdeig. Av den ble det deilige rundstykker og brød.
 Mmmm...herlig duft av nybakt! Og godt smakte det også.

Ha en alle tiders onsdag

4 kommentarer:

Kari sa...

Nam, det så godt ut :)Selv om det er vemodig med overganger, synes jeg høsten er en fin tid. Da kan vi trekke inn med god samvittiget, tenne lys og kanskje kose oss med litt deilig gjærbakst :)

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, så gott med nybakt bröd! Det luktar hemtrevligt i hela huset och man blir så sugen när man ser det....och är det flötemysost jag ser...mmmmm.!
Agnetakram

Unknown sa...

Å det ser godt ut ;)Bakte brød i regnværet i går jeg og,nybakt brød med sirup og brunost namnam ;)
Men nå kom sola :)
Ha en fin dag.

Helene Orskaug sa...

Nam nam! Ser herlig ut!
Og gode, gamle melkeglass har du også. De blir også flittig brukt hjemme hos meg:o)

Go' ettermiddag til deg;o)

Heleneklem