Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

mandag 13. juni 2011

Hva har skjedd? Har jeg blitt usynlig?

Kanskje et dumt spørsmål å stille her om så er...men jeg prøver meg likevel.
Saken er den, jeg har et bloggproblem. Oppdaget siste dager at bloggen min tidvis er usynlig for andre lesere!  Jada, selv om jeg på sikkerhetsinnstillinger har haket av for hvem som helst har tilgang for å lese.


For eksempel, innleggene mine kommer ikke opp på andre grupper/forum jeg er med på. Og om innlegget i det hele tatt kommer opp, ja så tar det så lang tid som opptil halvannen time og mer.... Og da havner jeg jo langt nede på listen som eldre og mindre aktuelle innlegg. Veldig dumt.
Noen bloggvenner har gjort meg oppmerksom på at jeg heller ikke synes på deres bloggliste.
Enda dummere!

Jeg har valgt å ha en åpen blogg fordi jeg ønsker å være synlig og utvide nettverket mitt med likesinnede her i bloggverdnen. Da er det jo skrekkelig synd hvis bloggen min  er blitt usynlig!

Hva skjer? 
Andre som har vært i samme uføre som meg?

Kanskje noe med en liten innstilling å gjøre, men bare at jeg skjønner ikke noe av det?? Håper at noe av dere søte snille der ute kan hjelpe meg.

Om noen ser dette innlegget da....

Hilsen Ingrid Andrea Litt Frustrert  Akkurat Nå.

6 kommentarer:

Kari sa...

Hm, det var pussig. Jeg har iallefall sett bloggen din hele tiden hos meg :)

josimo sa...

Hos meg dukker du også opp :-)

lavendel mio sa...

Dette var rart.
Jeg ser deg ihvertfall:)
Ha en fin kveld, klem Hanne

Ingrid Andrea sa...

Takk for kommentar Kari, Josimo og Lavendel Mio! Det er da et godt tegn at dere kan se meg og at nye følgere har jeg jo fått også:) Velkommen Kari og Lavndel Mio!
Hmm... var litt underlig dette, men hender jo det er noe forbigående "rusk i systemet" her på blogger, så får bare satse på det er i orden igjen nå :0)

Underberget sa...

Det har skjedd med meg også at blogginnlegg ikke kommer opp i hageblogger forumet før lenge etter at det er publisert.. Vet ikke hva som er skyld i det. Tror innleggene våre kommer opp i listene til de som følger bloggene fast og det er jo en liten trøst:-) Alltid hyggelig å kikke innom bloggen din og se hva du har å dele.

Anne (Moseplassen) sa...

Hei Ingrid Andrea.
Det du beskriver er dessverre et helt vanlig problem som har eksistert alle årene Blogger (google) har levert gadgeten med disse oppdaterte listene.
Det varierer hvor ille det er, men det er dessverre ikke noe jeg som drifter hageblogger-liste kan gjøre noe med, listene oppdaterer seg i rykk og napp.