Akkurat nå, i hagen min og langs de stier som jeg ellers ferdes på.

torsdag 10. mars 2011

Mattradisjoner

Mat er gøy synes jeg :) og gamle mattradisjoner er spennende. Dessuten viktig føre dem videre til neste generasjoner. Såvel matopplevelsen som historien bak. Jeg har derfor begynt på flatbrød- og lefsekurs i regi av Bygdekvinnene. I går lærte vi kunsten å lage flatbrød, å få til riktig konsistens på deigen, og ikke minst, kjevle tynne leiver!
Flatbrød kan ikke bli tynne nok fikk vi høre. Så man må være tålmodig og gjøre seg flid.
"Øvelse gjør mester".
Min egenproduserte stabel med flatbrød!
Jeg er fornøyd jeg, med egen innsats første kurskveld.
Jepp!

2 kommentarer:

heidi sitt ♥ sa...

Ja, tradisjonsmat liker vi! Syns du er flink, jeg også ")

Ingrid Andrea sa...

Takker og neier ;)