tag:blogger.com,1999:blog-7341030963313243720.post1092260450518905721..comments2023-10-03T15:27:17.513+02:00Comments on Den Hemmelige Hagen: Brygging av snarølIngrid Andreahttp://www.blogger.com/profile/08244998750551197159noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7341030963313243720.post-29247582596463166342011-12-09T18:28:21.467+01:002011-12-09T18:28:21.467+01:00Morsomt med tradisjonsoppskrifter. Jeg lager et øl...Morsomt med tradisjonsoppskrifter. Jeg lager et øl som er noe lignende, men der er det vørterøl istedet for bayerøl. Det blir skikkelig fres på det, hvis det står mer enn 14 dager smeller korkene i taket :) Men det blir som regel drukket opp i løpet av en uke. Ingefærølet kunne jeg ha lyst til å prøve. <br />I min barndom drakk vi alltid Tomtebrygg etter oppskriften på Tomtebryggflaska.Marit Johannehttps://www.blogger.com/profile/04101770710791623527noreply@blogger.com